Бонус за добредојде на Binarium - 50% прв депозит

Бонус за добредојде на Binarium - 50% прв депозит
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: 50% прв депозит


Бонуси

Бонусите се средства што ги добивате како додаток на вашиот депозит за да го зголемите вашиот трговски потенцијал. Износот на бонусот зависи од износот на вашиот депозит и статусот на сметката. Бонусите се кредитираат на посебна бонус сметка.

Ги нудиме следниве видови бонуси:
  • бонус за добредојде за нови клиенти за да го направат својот прв депозит
  • бонуси за учество во промоции на компанијата
  • тргување без ризик и осигурување на депозити (подетални информации за овие видови бонуси достапни подолу)
  • наградни бонуси добиени од бесплатни турнири во Бинариум (наградниот фонд се распределува меѓу учесниците во зависност од заземеното место)

Условите за добивање бонус и неговата големина се индивидуални во секој случај. Компанијата има право да ги отповика издадените бонуси доколку прекршите какви било одредби од Договорот со клиентот.

Доколку се направени повеќе депозити поради ограничувањата на системот за плаќање, контактирајте со Поддршката за да добиете бонус за вкупниот износ на депозитот.

Може да одбиете бонус кога правите депозит.
Бонус за добредојде на Binarium - 50% прв депозит

Занаети без ризик

Можете да отворите занаети без ризик без ризик да го изгубите вашиот депозит. Кога отворате трговија без ризик, не се задолжуваат средства од вашето салдо, а секоја добивка се кредитира на вашата вистинска сметка.

Тргувањата без ризик се акумулираат при депозити на вашата сметка користејќи промотивни кодови и како дел од специјални понуди. Бројот и големината на тргувањето без ризик се наведени во описот на промотивниот или промотивниот код. Можете да отворите тргувања без ризик во секое време, но тие ќе бидат поништени ако повлечете средства.

Вашите достапни тргувања без ризик се прикажани на терминалот десно над зеленото копче Повисоко.


Како функционираат тие?

Износот еднаков на вкупниот износ на трговијата без ризик (прикажан во описот на промо или промотивен код) е резервиран од вашата вистинска сметка и се кредитира на вашата бонус сметка.

На пример, депонирате 100 долари на вашата сметка и добивате три занаети без ризик од 10 долари. Затоа, 30 долари се резервирани од вашето вистинско салдо и се кредитираат на вашата бонус сметка. Можете да ги искористите овие 30 долари за да отворите три тргувања без ризик по ред со можни загуби компензирани од платформата. Вкупниот надоместок од платформата не може да го надмине износот на депозитот.

Условите за обработка на бонусните средства од тргувањето без ризик се слични на условите за редовните бонуси.

Осигурување на депозити

Бонус за добредојде на Binarium - 50% прв депозит
Осигурувањето на депозитите е вид на бонуси што ги нуди Binarium. Добро покријте ги можните загуби за одреден број од вашите занаети.

Правила за осигурување на депозити:
  • Само првите последователни занаети се осигурани;
  • Инвестицијата во една трговија не може да надмине 33% од вкупниот депозит;
  • Износот на компензација од платформата не може да го надмине износот на депозитот.

На пример, трговецот добил пет осигурени занаети, а откако биле затворени, состојбата на сметката била помала отколку пред тргувањето. Според правилата, платформата ја компензира разликата. Во овој случај, средствата што се кредитираат како компензација се сметаат за бонус средства и правилата што се применуваат за нив се слични на оние за редовните бонуси.

Доколку се исполнети условите и условите под кои е обезбедено осигурувањето, контактирајте го тимот за поддршка на клиентите за да го добиете вашиот надомест.


Повлекување бонус

Бонусните средства, вклучувајќи ги и средствата заработени со помош на бонуси и на бесплатни турнири, се достапни за повлекување само откако ќе го достигнете потребниот обем на трговија. Бонусните средства не можат да се повлечат веднаш откако ќе ги примите.

За да ги повлечете бонусите за депозит (бонуси добиени за надополнување на сметката на Binarium), вашите бонус средства мора да се превртат 40 пати пред повлекувањето.

На пример, ја надополнувате вашата сметка и добивате бонус од 150 долари. Вашиот вкупен обем на тргување мора да достигне: $150×40=$6.000. Откако обемот на вашата трговија ќе ја достигне оваа сума, бонусните средства може да се повлечат.

Бонусните средства мора да се превртат 50 пати за бонуси без депозит. Максималниот износ за повлекување не може да го надмине износот на добиениот бонус без депозит.

Вкупниот промет вклучува и профитабилни и губитници. Трговија затворени по почетна цена не се признаваат во прометот. Нема ограничувања за повлекување профит. Меѓутоа, бонусот автоматски се отстранува од вашата сметка ако повлечете дел од депозитот што го доделил бонусот.

Ве молиме имајте предвид дека стратегијата Martingale (удвојување на трговските инвестиции) е забранета на Binarium. Занаетите применети со Martingale се откриени од платформата и не се препознаваат во прометот. Покрај тоа, резултатите од овие занаети може да се сметаат за невалидни и да бидат отфрлени од компанијата.

До 5% од вкупниот број на бонуси се смета во прометот по една трговија. На пример, добивте бонус од 200 долари, што значи дека максималниот износ што ќе се земе предвид во обртот на бонусот неопходен за повлекување не може да надмине 10 долари по трговија.
Thank you for rating.