Binarium повлече - Binarium North Macedonia - Binarium Северна Македонија

Како да повлечете пари од Binarium?


Како да повлечете пари од Binarium

1. Откако успешно се најавите на Binarium, ќе ја видите сликата како подолу, кликнете на „Депозит“
Како да повлечете пари од Binarium?
2. Одете на Повлекување
Како да повлечете пари од Binarium?
3. Изберете начин на повлекување, внесете ги парите и повлечете
Како да повлечете пари од Binarium?
Максимален износ за повлекување

250 долари, 250 евра, 250 австралиски долари, 15.000 ₽ или 6.000 ₴ по трансакција. Овие ограничувања гарантираат дека ќе ги добиете парите што е можно побрзо.

За да повлечете поголем износ, поделете го на неколку трансакции. Типот на вашата сметка го одредува можниот број на трансакции (детални описи се достапни во делот Видови сметки).

Дознајте повеќе за повлекување поголеми износи од нашиот тим за поддршка.


Минимален износ за повлекување

Минимумот што можете да го повлечете е 5 УСД, 5 евра, А5 УСД, 300 ₽ или 150 ₴.

Без такси за депозит и повлекување

Повеќе од ова. Ние ги покриваме трошоците за вашиот платен систем кога ја надополнувате вашата сметка или повлекувате средства.

Меѓутоа, ако вашиот обем на тргување (збирот на сите ваши занаети) не е барем двојно поголем од вашиот депозит, можеби нема да го покриеме надоместокот од 10% од бараниот износ за повлекување.


Методи на финансирање и повлекување

Направете депозити и повлекувајте исплати со вашите кредитни картички VISA, Mastercard и Mir, Qiwi, Yandex.Money и WebMoney е-паричници. Прифаќаме и криптовалути Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Ripple.

Потребно е 1 час за да се обработи барањето за повлекување

Ако вашата сметка е целосно потврдена и ги исполнува сите барања на платформата, можете да го обработите вашето барање за повлекување во рок од еден час.

Во случај вашата сметка да не е потврдена, барањето за повлекување ќе потрае до три работни дена за да се обработи. Binarium прифаќа не повеќе од едно барање дневно од непроверена сметка.

Ве молиме имајте предвид, ние ги обработуваме барањата само за време на работното време на финансиските оддели (09:00–22:00 (GMT +3) од понеделник до петок). Исто така, обработуваме ограничен број барања за време на викендите. Доколку сте поднеле апликација кога финансискиот оддел бил затворен, таа ќе биде обработена на почетокот на следниот работен ден.


Политика за повлекување

Binarium се грижи за вашата безбедност. Затоа, верификацијата е задолжителна за поднесување барање за повлекување. Тоа е гаранција дека вашите средства нема да станат цел на измама или перење пари.

Ние префрламе пари само на банкарските сметки кои претходно биле користени за финансирање на вашата Бинариум сметка. Во случај кога оригиналната сметка за финансирање повеќе не е достапна или сте ја надополниле сметката со неколку начини на плаќање, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти преку онлајн разговор или ни е-пошта на [email protected] со детален опис на проблемот.


Како да се потврдите на Binarium

За да се потврдиме, ве замолуваме да ги пополните сите полиња во делот Кориснички профил (лични информации и контакти) и да ги испратите документите наведени подолу на [email protected].

За сметки надополнети со VISA, Mastercard и Maestro картички:
 • Скенирање на банкарски картички или фотографии со висока резолуција (од двете страни). Барања за слика:
  • првите 6 и последните 4 цифри од бројот на картичката се јасно видливи (на пример, 530403XXXXXX1111); броевите во средината мора да бидат скриени;
  • името и презимето на носителот на картичката се јасно видливи;
  • датумот на истекување е јасно видлив;
  • потписот на сопственикот на картичката е јасно видлив;
  • кодот CVV мора да биде скриен.
 • Скенирање на пасош на имателите на картичка или висококвалитетна фотографија на страниците на кои се прикажани лични податоци, период на важност, земја на издавање, потпис и фотографија.
 • Официјална изјава издадена од вашата банка во која се прикажува доплатата на Binarium (дигиталните изводи од мобилната апликација на банката не се прифаќаат).

За сопствениците на е-паричници Qiwi, Webmoney и Yandex.Money и сопственици на криптовалути на Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Ripple:
 • Скенирање на пасош на имателите на картичка или висококвалитетна фотографија на страниците на кои се прикажани лични податоци, период на важност, земја на издавање, потпис и фотографија.
 • Документ или слика од екранот од е-паричникот што го прикажува доплатата на Binarium; овој документ треба да ги одразува и сите трансакции во текот на месецот во кој е направен депозитот.

Ве молиме немојте да криете или уредувајте ниеден дел од скенирањата и фотографиите освен оние наведени погоре.

Забрането е финансирање и повлекување од трета страна.

Не може да се поднесе барање за повлекување

Проверете дали сте ги пополниле сите полиња во вашиот профил. За да проверите, одете во поставките за профил. Доколку внесените податоци се неточни или нецелосни, барањето може да биде одбиено или да се одложи обработката. Погрижете се правилно да ги внесете информациите за вашата сметка или бројот на паричникот (симболите +, *, /, () и празни места пред, после и во средината се забранети).

Ако сите информации се внесени правилно, но проблемот сè уште постои, контактирајте го нашиот тим за поддршка преку онлајн разговорот или испратете порака до онлајн разговорот со опис на проблемот.


Моето барање за повлекување е одобрено, но сè уште не сум ги добил парите

Трансферите одземаат различно време во зависност од вашиот начин на плаќање.

Во случај на повлекување на банкарски картички, процесот се состои од неколку фази, а времето за обработка на трансакцијата зависи од банката што ја издава. Може да потрае и неколку работни дена за парите да стигнат до банкарска картичка. Контактирајте ја вашата банка за да ги дознаете деталите.

Средствата се кредитираат на е-паричниците во рок од еден час откако барањето е одобрено од финансискиот оддел Бинариум.

Една од можните причини за одложување се непредвидени околности. Тие вклучуваат технички проблеми во центарот за обработка и дефекти на системот за е-паричник.

Ако е така, ве молиме бидете трпеливи, бидејќи околностите се надвор од наша контрола. Ако средствата не се кредитираат на вашата картичка или паричник во одреденото време, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка за помош.

Повлекување бонус

Бонусните средства, вклучувајќи ги и средствата заработени со помош на бонуси и на бесплатни турнири, се достапни за повлекување само откако ќе го достигнете потребниот обем на трговија. Бонусните средства не можат да се повлечат веднаш откако ќе ги примите.

За да ги повлечете бонусите за депозит (бонусите добиени за надополнување на сметката на Binarium), вашите бонус средства мора да се превртат 40 пати пред повлекувањето.

На пример, ја надополнувате вашата сметка и добивате бонус од 150 долари. Вашиот вкупен обем на тргување мора да достигне: $150×40=$6.000. Откако обемот на вашата трговија ќе ја достигне оваа сума, бонусните средства може да се повлечат.

Бонусните средства мора да се превртат 50 пати за бонуси без депозит. Максималниот износ за повлекување не може да го надмине износот на добиениот бонус без депозит.

Вкупниот промет вклучува и профитабилни и губитници. Трговија затворени по почетна цена не се признаваат во прометот. Нема ограничувања за повлекување на добивката. Меѓутоа, бонусот автоматски се отстранува од вашата сметка ако повлечете дел од депозитот што го доделил бонусот.

Ве молиме имајте предвид дека стратегијата Martingale (удвојување на трговските инвестиции) е забранета на Binarium. Занаетите применети со Martingale се откриени од платформата и не се препознаваат во прометот. Покрај тоа, резултатите од овие занаети може да се сметаат за невалидни и да бидат отфрлени од компанијата.

До 5% од вкупниот број на бонуси се смета во прометот по една трговија. На пример, добивте бонус од 200 долари, што значи дека максималниот износ што ќе се земе предвид во обртот на бонусот неопходен за повлекување не може да надмине 10 долари по трговија.
Thank you for rating.