Binarium Partner - Binarium Albania - Binarium Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Sot do të doja të shqyrtoja temën e fitimit të parave në opsionet binare nga një kënd pak më i ndryshëm. Gjegjësisht, për t'ju treguar për mundësinë e fitimit të parave në opsione si partner. Kjo do të thotë, merrni pjesë në programin e filialeve të ndërmjetësve.

Në këtë rast, nuk keni pse të tregtoni vetë opsionet binare. Ju thjesht bëheni partner i këtij apo atij opsioni binare të ndërmjetësit, merrni të gjitha materialet e nevojshme - parulla, lidhje, rrëshqitës, etj. Më pas, reklamoni lidhjen tuaj të filialit.

Nëse personi që erdhi në lidhjen tuaj bën një depozitë (si rregull, depozita minimale është 200 dollarë), atëherë ju merrni komisionin tuaj. Shpesh, shuma e komisioneve varion nga 100 dollarë deri në 150 dollarë nga një depozitë, në varësi të ndërmjetësit që zgjidhni. Për shembull, komisioni është 100 dollarë dhe komisioni është 150 dollarë. Ka një ndryshim, por në parim, të dyja janë shuma të konsiderueshme, kështu që mund të punoni me secilin prej ndërmjetësve. Edhe pse për fillestarët, unë përsëri nuk rekomandoj shumë llak. Zgjidhni një të parë.


Programi i Filialit Binarium

Binarium mban një epërsi komanduese në tregun e opsioneve binare. Tregtarëve u sigurohet një platformë komode tregtare dhe një përzgjedhje e gjerë shërbimesh. Kompania siguron mbështetje gjithëpërfshirëse dhe siguri dhe siguri të plotë të fondeve. Çdo klient i ri merr një bonus mirëseardhjeje.

Binarium ka një sërë avantazhesh që ndihmojnë në tërheqjen e klientëve të rinj:
  • Platformë tregtare e përgjegjshme që është e lehtë për t'u përdorur në të gjitha pajisjet;
  • Shërbim gjatë gjithë kohës dhe tregtim online;
  • Depozita minimale prej 60 RUB për të filluar tregtimin;
  • Ndihmë në trajnime dhe këshilla të ekspertëve;
  • Llogari demo falas prej 60,000 RUB në dispozicion për trajnim;
  • Bonus mirëseardhjeje deri në 30,000 RUB në depozitën e parë.

Programi i Filialit Binarium synon gjetjen e klientëve në Rusi, Kazakistan, Gjeorgji, Moldavi dhe vendet evropiane. Reklamuesi ofron një gamë të gjerë faqesh uljeje dhe banderolash të formateve të ndryshme. Në secilën ofertë, bashkëpunëtorët do të gjejnë përshkrime dhe kërkesa të detajuara (GJEO, burime trafiku) si dhe rekomandime se si të rriten konvertimet. Filialet mund të zgjedhin çmimin CPA ose RevShare me tarifa të mira. Pranohen të gjitha burimet e trafikut, përveç trafikut mashtrues dhe të stimuluar.


Sa mund të fitoni nga Programi i Filialit Binarium?

Jam i sigurt se shumë njerëz janë të interesuar për këtë pyetje. Në fakt, gjithçka varet nga ju. Nga mënyra se si punoni, cilat mjete reklamimi përdorni, si mund të analizoni dhe testoni. Ka shumë faktorë që ndikojnë në rezultatin përfundimtar. Mund të fitoni edhe 100 edhe 1000 dollarë. Dhe akoma më shumë.

Për shembull, në muajin e parë, kur sapo po filloja punën, fitova vetëm 600 dollarë me një investim prej 4500 rubla. Domethënë, fitimi ishte rreth 450 dollarë

. Tani fitimi është pak më i lartë:
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Siç mund ta shihni, në pak më shumë se një muaj (nga 22 korriku deri më 31 gusht), u fituan 3360 dollarë. Rreth 250 dollarë u shpenzuan për reklama. Siç mund ta imagjinoni, kjo nuk është shumë.

Cili është sekreti i këtij konvertimi? - ju pyesni. Sekreti është në faqen e uljes, domethënë në faqen në të cilën një person vjen përmes lidhjes suaj të referimit.

Ka faqe që konvertohen shumë dobët (1 regjistrim për 100 klikime) dhe ka faqe konvertimi i të cilave është jashtë shkallës (1 regjistrim për 20-30 klikime). Kur analizoni materialet promovuese, atëherë kërkoni vetëm faqet e uljes bërthamore që do të funksionojnë 100% dhe do t'ju sjellin fitim.

Le të hedhim një vështrim në disa shembuj të faqeve të tilla të uljes ...

Për shembull, një nga ndërmjetësit ndërmjetësues ka ...

Cila faqe mendoni se konvertohet më mirë? Po, sigurisht, e dyta. Pothuajse çdo ndërmjetës opsionesh ka faqe me konvertime mesatare dhe të larta. Pastaj hidhini një sy partnerit tuaj në panelin tuaj të administratorit.

Por, për shembull, Yandex Direct nuk ka gjasa të humbasë faqen e dytë gjatë moderimit, kështu që për reklamat kontekstuale është më mirë të përdorni opsionin e parë të faqes së uljes. Por për reklamat në postime, artikuj ose vendosje banerash, faqja e dytë është më e përshtatshme.

Nëse kthehemi te dashët tanë, mund të them një gjë ...

Në përgjithësi, nëse bëni të paktën 50% të përpjekjes dhe lidhni 1-2 postime dhe 1 fushatë në Yandex Direct në punë, atëherë me një buxhet prej 5 -7 mijë rubla, lehtë mund të fitoni nga 1000 dollarë në 2000 dollarë në muaj. Ndoshta edhe më shumë, pasi komisionet në këtë vend janë mjaft të mëdha (100-150 dollarë).

Kjo eshte e gjitha.

Nëse keni akoma pyetje ose keqkuptime, atëherë mezi pres komentet tuaja më poshtë.

Programet shoqëruese të ndërmjetësit binare: zgjidhja më e mirë për fitime të mëdha

Pothuajse çdo ndërmjetës që punon me opsione binare ka programe për bashkëpunim partneriteti. Ndërfaqja në gjuhën ruse është e pranishme në faqet e internetit të pak më shumë se një duzinë ndërmjetësve të mëdhenj. Shembuj klasikë të programeve të filialeve fitimprurëse dhe të besueshme të ndërmjetësit në internet janë këto:
  • (programi i filialeve të ndërmjetësit në internet Binarium).
Për të filluar punën si partner i një ndërmjetësi, duhet të shkoni në një nga faqet e mësipërme dhe në faqen kryesore të klikoni në lidhjen e regjistrimit në programin e filialeve. Ata zakonisht quhen "Programi i Filialeve" ose "Partnerët".

Kjo ndërmjetësit janë të interesuar për webmasterët që kanë përvojë në tërheqjen e referimeve dhe fitimeve në to ... Secili prej këtyre burimeve të internetit ka mbështetje teknike. Duke krahasuar Binpartner, Сleveraff dhe Kingfin në këtë drejtim, pozicioni i parë në vlerësim mund të jepetb.

NGA menaxheri, partneri kryesor, mund të kontaktohet ose me e-mail ose për të komunikuar mbi temat me interes nëpërmjet Skype. Vendi i dytë në cilësinë e mbështetjes teknike është: komunikimi me email, ndonjëherë menaxheri mund të kontaktojë partnerin me telefon celular, duke pyetur për problemet aktuale. Në ndërmjetësi në këtë drejtim, pak më keq se pjesa tjetër. Kontaktimi me mbështetjen teknike është problematik dhe duhet të prisni një kohë të gjatë për të marrë një përgjigje.

Për sa i përket materialeve promovuese të ofruara, për nga sasia dhe cilësia e tyre, të tria janë në nivel të lartë.


Ku të reklamoni një lidhje shoqëruese Binirium për opsionet binare?

Pyetja është mjaft serioze dhe e rëndësishme, pasi, si rezultat, vlera e fitimit të brendshëm të parave në internet ... Fitimet e mira të opsioneve të reklamave në opsionet binare janë postimet tematike, kontekstuale, si dhe reklamat me baner dhe artikuj.

Rrjete sociale

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Postimet për reklamat e mediave sociale duhet të zgjidhen sipas temës së biznesit. Në të njëjtën kohë, frazat me fjalë kyçe shtypen në kërkim: forex, fitime, biznes, etj. Pasi kanë zgjedhur postimet e nevojshme, ata analizojnë cilësinë e tyre. Në të njëjtën kohë, vëmendje i kushtohet numrit të abonentëve, shpeshtësisë së letrave të dërguara, dhe autorit i kërkohet lëkura e përqindjes së postimeve të hapura, data e lëshimit dhe kostoja e shërbimeve.


Reklamimi kontekstual në Yandex Direct

Për sa i përket cilësisë, kjo metodë e reklamimit nuk është më e keqe se postimet, por vetë fushata do të zgjasë shumë më gjatë. Kjo do të thotë që, ndryshe nga postimet me shkrim, një reklamë e tillë nuk do të jetë në gjendje të japë menjëherë një mijë ose më shumë klikime në një ditë dhe efektiviteti i tij do të zgjerohet me kalimin e kohës.


Reklamim me baner dhe artikuj

Këto lloje ndryshojnë në format, por ato bashkohen nga puna në një platformë tematike, p.sh., ... Në kërkimin për të cilin faqja Liveinternet.ru mund të ndihmojë. Procesi i zgjedhjes së faqeve të duhura të internetit në Liveinternet.ru është i ngjashëm me procedurën e kërkimit në katalogun Smartresponder. Fjalët kyçe futen në formularin e kërkimit, zgjidhet filtri "statistika" dhe sistemi shfaq një listë të faqeve të temës së dëshiruar.

Duke i kushtuar vëmendje kolonës së frekuentimit (në të djathtë), ata zgjedhin burime në internet me tregues 300-2000 vizitorë në ditë.


Më pas, zgjidhen faqet me një dizajn të mirë dhe një minimum reklamash. Hapi i fundit mbetet - të vendosni një artikull në faqen që ju pëlqen ( ) ose baner. Nëse ka një seksion reklamimi, atëherë ata studiojnë kushtet për vendosjen e materialit reklamues dhe kontaktojnë autorin e faqes. Gjithashtu ka kuptim të gjesh kontakte dhe të kontaktosh pronarët e atyre faqeve që nuk kanë një seksion reklamimi. Një letër e vogël oferte e shkruar për mundësinë e blerjes së hapësirës reklamuese në faqet e faqes mund të gjejë një përgjigje.


Faqja e vet

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Asgjë nuk është e vështirë në kohën tonë krijoni faqen tuaj të internetit nga e para, blini disa artikuj tematikë për të, për shembull dhe filloni të fitoni para në faqen tuaj të internetit para shumë të mira.

Shuma e fitimeve në programet e filialeve për tregtimin e opsioneve binare

Shuma e parave që mund të bëhet nga programet e filialeve të opsioneve binare ose tregtarët në internet, siç e quajnë tani veten, do të varet nga politika e çmimeve ndërmjetësi i zgjedhur dhe numri i vizitorëve që erdhën përmes lidhjes së filialit dhe vendosën të investojnë.

Nëse një person bën një depozitë (të paktën 5 dollarë), atëherë një komision shkon në llogarinë e pronarëve të lidhjes. Shuma mund të luhatet në varësi të ndërmjetësit të zgjedhur dhe varion nga 30 në 50% nga çdo depozitë e bërë.


Puna si partner i opsioneve binare kërkon jo vetëm shpenzime kohe, por edhe aftësi dhe aftësi të caktuara. Dhe zhvillimi i një strategjie për tërheqjen e klientëve përmes një lidhjeje affiliate do të ofrojë një mundësi për të rritur fluksin e përdoruesve, gjë që do të ndikojë drejtpërdrejt në të ardhurat tuaja. Përdorni programet më të mira të filialeve të opsioneve binare Programet e filialeve

tërheqin vazhdimisht webmasterët dhe tregtarët e filialeve. Arsyeja kryesore është se fitimi varet drejtpërdrejt nga sa me efikasitet dhe efektivitet jeni në gjendje të tërheqni trafikun e synuar. Disa nga programet më të njohura të filialeve janë ato që punojnë në sektorin financiar. Artikulli i sotëm ka të bëjë me projektin Cleveraff, i cili është i specializuar në opsionet binare.
Thank you for rating.