Binarium tërheq - Binarium Albania - Binarium Shqipëria

Si të tërhiqni para nga Binarium?


Si të tërhiqni para nga Binarium

1. Pasi të identifikoheni me sukses në Binarium, do të shihni figurën si më poshtë, klikoni "Depozitim"
Si të tërhiqni para nga Binarium?
2. Shkoni te Tërheqja
Si të tërhiqni para nga Binarium?
3. Zgjidhni metodën e tërheqjes, futni paratë dhe tërhiqni
Si të tërhiqni para nga Binarium?
Shuma maksimale e tërheqjes

250 dollarë, 250 €, 250 dollarë Australianë, 15,000 ₽ ose 6,000 ₴ për transaksion. Këto kufizime garantojnë që ju të merrni paratë tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.

Për të tërhequr një shumë më të lartë, ndajeni atë në disa transaksione. Lloji i llogarisë suaj përcakton numrin e mundshëm të transaksioneve (përshkrimet e hollësishme janë të disponueshme në seksionin Llojet e llogarisë).

Mësoni më shumë rreth tërheqjes së shumave më të mëdha nga ekipi ynë i mbështetjes.


Shuma minimale e tërheqjes

Minimumi që mund të tërhiqni është 5 $, 5 €, 5 $ A5, 300 ₽ ose 150 ₴.

Asnjë tarifë depozitimi dhe tërheqjeje

Më shumë se kjo. Ne mbulojmë tarifat e sistemit tuaj të pagesave kur rimbushni llogarinë tuaj ose tërheqni fonde.

Megjithatë, nëse vëllimi juaj i tregtimit (shuma e të gjitha tregtimeve tuaja) nuk është të paktën dy herë më i madh se depozita juaj, ne mund të mos mbulojmë tarifën 10% të shumës së kërkuar të tërheqjes.


Metodat e financimit dhe tërheqjes

Bëni depozita dhe tërhiqni pagesa me kartat tuaja të kreditit VISA, Mastercard dhe Mir, kuletat elektronike Qiwi, Yandex.Money dhe WebMoney. Ne pranojmë gjithashtu kriptomonedha Bitcoin, Ethereum, Litecoin dhe Ripple.

Duhen 1 orë për të përpunuar kërkesën për tërheqje

Nëse llogaria juaj është plotësisht e verifikuar dhe plotëson të gjitha kërkesat e platformës, mund të përpunoni kërkesën tuaj për tërheqje brenda një ore.

Në rast se llogaria juaj nuk është verifikuar, kërkesa për tërheqje do të marrë deri në tre ditë pune për t'u përpunuar. Binarium pranon jo më shumë se një kërkesë në ditë nga një llogari e paverifikuar.

Ju lutemi vini re, ne përpunojmë kërkesat vetëm gjatë orarit të funksionimit të departamenteve financiare (09:00–22:00 (GMT +3) nga e hëna në të premte). Ne gjithashtu përpunojmë një numër të kufizuar kërkesash gjatë fundjavave. Nëse keni dorëzuar një aplikim kur departamenti financiar është mbyllur, ai do të trajtohet në fillim të ditës së ardhshme të punës.


Politika e tërheqjes

Binarium kujdeset për sigurinë tuaj. Kjo është arsyeja pse verifikimi është i detyrueshëm për paraqitjen e një kërkese për tërheqje. Është një garanci që fondet tuaja nuk do të bëhen objektiv mashtrimi ose pastrimi parash.

Ne transferojmë para vetëm në llogaritë bankare që janë përdorur më parë për të financuar llogarinë tuaj Binarium. Në rast se llogaria origjinale e financimit nuk është më e disponueshme ose nëse e keni plotësuar llogarinë tuaj me disa mënyra pagese, ju lutemi, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit nëpërmjet bisedës në internet ose na dërgoni email në [email protected] me një përshkrim të hollësishëm të problemit.


Si të verifikoheni në Binarium

Për t'u verifikuar, ju kërkojmë të plotësoni të gjitha fushat në seksionin e Profilit të Përdoruesit (të dhënat personale dhe kontaktet) dhe t'i dërgoni me email dokumentet e listuara më poshtë në [email protected].

Për llogaritë e mbushura me karta VISA, Mastercard dhe Maestro:
 • Skanime të kartës bankare ose foto me rezolucion të lartë (të dyja anët). Kërkesat e imazhit:
  • 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës janë qartë të dukshme (për shembull, 530403XXXXXX1111); numrat në mes duhet të fshihen;
  • emri dhe mbiemri i mbajtësit të kartës janë qartë të dukshëm;
  • data e skadencës është qartë e dukshme;
  • nënshkrimi i mbajtësit të kartës është qartë i dukshëm;
  • kodi CVV duhet të jetë i fshehur.
 • Mbajtësit e kartës skanojnë pasaportën ose fotografinë me cilësi të lartë të faqeve që tregojnë të dhënat personale, periudhën e vlefshmërisë, vendin e lëshimit, nënshkrimin dhe foton.
 • Deklarata zyrtare e lëshuar nga banka juaj që tregon pagesën shtesë për Binarium (pasqyrat dixhitale nga aplikacioni celular i bankës nuk pranohen).

Për pronarët e portofolit elektronik Qiwi, Webmoney dhe Yandex.Money dhe kuletat e kriptomonedhave Bitcoin, Ethereum, Litecoin dhe Ripple:
 • Mbajtësit e kartës skanojnë pasaportën ose fotografinë me cilësi të lartë të faqeve që tregojnë të dhënat personale, periudhën e vlefshmërisë, vendin e lëshimit, nënshkrimin dhe foton.
 • Dokument ose pamje nga ekrani nga portofoli elektronik që tregon pagesën e rimbushjes në Binarium; ky dokument duhet të pasqyrojë gjithashtu të gjitha transaksionet gjatë muajit në të cilin është bërë depozitimi.

Ju lutemi mos fshihni ose modifikoni asnjë pjesë të skanimeve dhe fotografive përveç atyre të treguara më sipër.

Financimi dhe tërheqjet nga palët e treta janë të ndaluara.

Nuk mund të dorëzohet një kërkesë për tërheqje

Kontrolloni nëse i keni plotësuar të gjitha fushat në profilin tuaj. Për të kontrolluar, shkoni te cilësimet e profilit. Nëse të dhënat e futura janë të pasakta ose të paplota, kërkesa mund të refuzohet ose të vonohet përpunimi. Sigurohuni që të keni futur saktë informacionin e llogarisë ose numrin e portofolit (simbolet +, *, /, () dhe hapësirat para, pas dhe në mes janë të ndaluara).

Nëse i gjithë informacioni është futur saktë, por problemi vazhdon, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes nëpërmjet bisedës në internet ose dërgoni mesazhe bisedës në internet me një përshkrim të problemit.


Kërkesa ime për tërheqje është miratuar, por unë ende nuk i kam marrë paratë

Transfertat kërkojnë sasi të ndryshme kohe në varësi të mënyrës suaj të pagesës.

Në rast të tërheqjes në kartat bankare, procesi përbëhet nga disa faza, dhe koha e përpunimit të transaksionit varet nga banka emetuese. Mund të duhen deri në disa ditë pune që paratë të arrijnë një kartë bankare. Kontaktoni bankën tuaj për të mësuar detajet.

Fondet kreditohen në kuletat elektronike brenda një ore pasi kërkesa të jetë miratuar nga departamenti financiar i Binarium.

Një nga arsyet e mundshme të vonesës janë rrethanat e paparashikuara. Këto përfshijnë probleme teknike në qendrën e përpunimit dhe dështimet e sistemit të portofolit elektronik.

Nëse është kështu, ju lutemi jini të durueshëm, pasi rrethanat janë jashtë kontrollit tonë. Nëse fondet nuk janë kredituar në kartën ose portofolin tuaj brenda kohës së caktuar, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për ndihmë.

Tërheqja e bonusit

Fondet e bonusit, duke përfshirë fondet e fituara duke përdorur bonuse dhe në turne falas, janë të disponueshme për tërheqje vetëm pasi të keni arritur vëllimin e kërkuar të tregtisë. Fondet e bonusit nuk mund të tërhiqen menjëherë pasi t'i keni marrë.

Për të tërhequr bonuset e depozitave (bonuset e marra për plotësimin e llogarisë Binarium), fondet tuaja të bonusit duhet të kthehen 40 herë përpara tërheqjes.

Për shembull, ju mbushni llogarinë tuaj dhe merrni një bonus prej 150 dollarësh. Vëllimi i përgjithshëm i tregtisë suaj duhet të arrijë: $150×40=$6,000. Pasi vëllimi i tregtisë tuaj të arrijë këtë shumë, fondet e bonusit mund të tërhiqen.

Fondet e bonusit duhet të kthehen 50 herë për bonuset pa depozitim. Shuma maksimale e tërheqjes nuk mund të kalojë shumën e bonusit të marrë pa depozitim.

Qarkullimi total përfshin tregtitë fitimprurëse dhe ato me humbje. Tregtitë e mbyllura me çmimin e hapjes nuk njihen në qarkullim. Nuk ka kufizime për tërheqjen e fitimit. Megjithatë, bonusi hiqet automatikisht nga llogaria juaj nëse tërheq një pjesë të depozitës që ka dhënë bonusin.

Ju lutemi vini re se strategjia Martingale (dyfishimi i investimeve tregtare) është e ndaluar në Binarium. Tregtimet e aplikuara në Martingale zbulohen nga platforma dhe nuk njihen në qarkullim. Për më tepër, rezultatet e këtyre tregtimeve mund të konsiderohen të pavlefshme dhe të refuzohen nga kompania.

Deri në 5% të totalit të bonusit konsiderohet në qarkullim për një tregti. Për shembull, ju keni marrë një bonus prej 200 dollarësh, që do të thotë se shuma maksimale që do të merret parasysh në qarkullimin e bonusit të nevojshëm për tërheqje nuk mund të kalojë 10 dollarë për tregti.
Thank you for rating.