Si të regjistroni një llogari në Binarium

Si të regjistroni një llogari në Binarium
Mirë se vini në faqen e internetit të Binarium Broker. Tani jeni në faqen e regjistrimit me ndërmjetësin tregtar Binarium. Platforma Binarium ka qenë në tregun tregtar që nga viti 2012 dhe ka më shumë se 50 mijë tregtarë në mbarë botën.

Avantazhi i ndërmjetësit është se pranon tregtarë nga të gjitha vendet, përveç SHBA-së, Kanadasë dhe Izraelit. Gjithashtu në rishikim, mund të lexoni se mund të filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 5 dollarësh dhe një bast minimal 1 dollarë ose ekuivalent në monedhën e llogarisë.


Si të regjistroheni në platformën Binarium

Siç është shkruar më parë, platforma Binarium krijon kushte të favorshme për tregtarët e saj, si një depozitë minimale dhe tërheqje të shpejtë të parave, si dhe regjistrim. Ju mund të regjistroheni vetëm me disa klikime duke përdorur emailin tuaj ose rrjetet sociale. Menjëherë pas regjistrimit, ju mund të përdorni të gjitha veçoritë e platformës tregtare.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Është e rëndësishme të përdorni vetëm adresën tuaj të emailit kur regjistroheni. do t'ju duhet ta konfirmoni më vonë.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Pas dorëzimit të formularit, kontrolloni adresën tuaj të emailit. Aty do të gjeni një letër nga binarium.com. Klikoni në lidhjen në email dhe aktivizoni llogarinë tuaj.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Pasi të konfirmoni regjistrimin tuaj me email, do të mund të identifikoheni në platformë duke përdorur fjalëkalimin që keni dhënë më parë. Pasi të regjistroheni, mund të filloni të tregtoni në një llogari demo ose të bëni një Depozitë duke përdorur kodet tona të bonusit dhe të tregtoni për para të vërteta.

Si rezultat, mund të themi se Regjistrimi i Binariumit është i thjeshtë dhe i përballueshëm. Është shumë më e vështirë për fillestarët të tregtojnë me sukses dhe të fitojnë nga tregtimi. Mos harroni të praktikoni në një llogari demo dhe të provoni strategji të ndryshme, kjo do t'ju ndihmojë të merrni kënaqësi nga fitimi i marrë.

Tani keni 10,000$ në llogarinë Demo.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Nëse dëshironi të tregtoni në llogari reale, klikoni "Depozita" për të filluar tregtimin me para reale.
Si të bëni një depozitë
Si të regjistroni një llogari në Binarium


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari në Facebook , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në Facebook:
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu”, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Binarium.

Si të regjistroheni me një llogari Google+ në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari Google+ , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".

Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google:
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Si të regjistroheni me një llogari VK në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari VK , klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në VK:
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Si të regjistroni një llogari në Binarium


Si të regjistroheni me një llogari OK në Binarium

Për t'u regjistruar me një llogari OK, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.

Në dritaren e re që hapet, futni të dhënat tuaja të hyrjes në OK:
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Si të regjistroni një llogari në Binarium

Regjistrohu në aplikacionin Binarium Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Binarium nga Play Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Binarium" dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Binairum për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Merr aplikacionin Binarium për Android

Klikoni në [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Prisni që instalimi të përfundojë. Pastaj mund të regjistroheni në aplikacionin Binarium dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt, hapja e një llogarie përmes aplikacionit Android është mjaft e thjeshtë. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes tij, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Klikoni butonin "Krijo llogari falas"
Si të regjistroni një llogari në Binarium
2. Fut një adresë të vlefshme emaili.
3. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
4. Zgjidhni monedhën
5. Klikoni "Regjistrohu"
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Pas kësaj, plotësoni të dhënat tuaja dhe klikoni butonin "Filloni tregtimin"
Si të regjistroni një llogari në Binarium
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, keni 10,000$ në llogarinë Demo. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Nëse dëshironi të tregtoni në llogari reale, klikoni "Depozita" për të filluar tregtimin me para reale.
Si të bëni një depozitë
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen celulare Android.
Thank you for rating.