Како да регистрирате сметка во Binarium
Упатства

Како да регистрирате сметка во Binarium

Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Платформата Бинариум е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот. Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binarium
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binarium

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите вашите први чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.
Преземете ја апликацијата Binarium: Која е предноста на мобилната апликација Binarium?
Упатства

Преземете ја апликацијата Binarium: Која е предноста на мобилната апликација Binarium?

Мобилна апликација Binarium Брокерскиот систем Бинариум не застанува тука, продолжувајќи да се подобрува секој ден. Платформата опслужува илјадници корисници кои ја избрале затоа ...
Како да отворите сметка на Binarium
Упатства

Како да отворите сметка на Binarium

Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Бинариум платформата е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот. Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.
Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки
Упатства

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Често поставувано прашање за сметки

Зошто цитатите на Binarium се различни од оние на FOREX и други извори? Можни причини вклучуваат: Цитатите од различни извори може малку да се разликуваат; Цитати...