Како да отворите сметка на Binarium
Упатства

Како да отворите сметка на Binarium

Добредојдовте на веб-страницата на Binarium Broker. Сега сте на страницата за регистрација кај брокерот за тргување Binarium. Бинариум платформата е на пазарот за тргување од 2012 година и има повеќе од 50 илјади трговци ширум светот. Предноста на брокерот е што прифаќа трговци од сите земји освен САД, Канада и Израел. Исто така, во прегледот, можете да прочитате дека можете да започнете со тргување со минимален депозит од $5 и минимален облог 1 $ или еквивалент во валутата на сметката.