Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Tutoriale

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium

Sot do të doja të shqyrtoja temën e fitimit të parave në opsionet binare nga një kënd pak më i ndryshëm. Gjegjësisht, për t'ju treguar për mundësinë e fitimit të parave në opsione si partner. Kjo do të thotë, merrni pjesë në programin e filialeve të ndërmjetësve. Në këtë rast, nuk keni pse të tregtoni vetë opsionet binare. Ju thjesht bëheni partner i këtij apo atij opsioni binare të ndërmjetësit, merrni të gjitha materialet e nevojshme - parulla, lidhje, rrëshqitës, etj. Më pas, reklamoni lidhjen tuaj të filialit. Nëse personi që erdhi në lidhjen tuaj bën një depozitë (si rregull, depozita minimale është 200 dollarë), atëherë ju merrni komisionin tuaj. Shpesh, shuma e komisioneve varion nga 100 dollarë deri në 150 dollarë nga një depozitë, në varësi të ndërmjetësit që zgjidhni. Për shembull, komisioni është 100 dollarë dhe komisioni është 150 dollarë. Ka një ndryshim, por në parim, të dyja janë shuma të konsiderueshme, kështu që mund të punoni me secilin prej ndërmjetësve. Edhe pse për fillestarët, unë përsëri nuk rekomandoj shumë llak. Zgjidhni një të parë.
Si të hapni një llogari Binarium
Tutoriale

Si të hapni një llogari Binarium

Mirë se vini në faqen e internetit të Binarium Broker. Tani jeni në faqen e regjistrimit me ndërmjetësin tregtar Binarium. Platforma Binarium ka qenë në tregun tregtar që nga viti 2012 dhe ka më shumë se 50 mijë tregtarë në mbarë botën. Avantazhi i ndërmjetësit është se pranon tregtarë nga të gjitha vendet, përveç SHBA-së, Kanadasë dhe Izraelit. Gjithashtu në rishikim, mund të lexoni se mund të filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 5 dollarësh dhe një bast minimal 1 dollarë ose ekuivalent në monedhën e llogarisë.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Binarium
Tutoriale

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Binarium

Mirë se vini në faqen e internetit të Binarium Broker. Tani jeni në faqen e regjistrimit me ndërmjetësin tregtar Binarium. Platforma Binarium ka qenë në tregun tregtar që nga viti 2012 dhe ka më shumë se 50 mijë tregtarë në mbarë botën. Avantazhi i ndërmjetësit është se pranon tregtarë nga të gjitha vendet, përveç SHBA-së, Kanadasë dhe Izraelit. Gjithashtu në rishikim, mund të lexoni se mund të filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 5 dollarësh dhe një bast minimal 1 dollarë ose ekuivalent në monedhën e llogarisë.
Si të regjistroni një llogari në Binarium
Tutoriale

Si të regjistroni një llogari në Binarium

Mirë se vini në faqen e internetit të Binarium Broker. Tani jeni në faqen e regjistrimit me ndërmjetësin tregtar Binarium. Platforma Binarium ka qenë në tregun tregtar që nga viti 2012 dhe ka më shumë se 50 mijë tregtarë në mbarë botën. Avantazhi i ndërmjetësit është se pranon tregtarë nga të gjitha vendet, përveç SHBA-së, Kanadasë dhe Izraelit. Gjithashtu në rishikim, mund të lexoni se mund të filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 5 dollarësh dhe një bast minimal 1 dollarë ose ekuivalent në monedhën e llogarisë.